Karnar каталог >>>> погледнете онлајн   преземете .zip Изберете побрз сервер за да ја посетите нашата веб-страница!посетете го нашиот англиски сервер!посетете го нашиот кинески сервер!


Гуангдонг предводена фабрика > LED поплави светлина > Product-List
SP-F620A-108P, 216WSP-F620A-216P, 430W250W плоштад IP65 DMX LED ѕидна мијалник500W плоштад IP65 DMX LED ѕид мијалник
250W плоштад IP65 LED поплави светлина500W плоштад IP65 LED поплави250W плоштад IP65 RGB LED поплави500W Плоштад IP65 RGB LED поплави
LWW-10 LED ѕидна мијалникLWW-10 LED поплава220W квадратна водоотпорна LED ѕидна мијалник220W Квадратни водоотпорни LED поплави
220W квадратни LED ѕид мијалник220W квадратни LED поплави220W LED ѕидна мијалник220W LED поплави
LWW-9 LED ѕидна мијалникLWW-9 LED поплаваSP-F310B-36P, 75WSP-F310A-36P, 75W
SP-F310A-52P, 150WВодоотпорна LED ѕидна мијалник155W Квадратни водоотпорни LED поплави155W квадратна LED ѕидна мијалник
155W квадратни LED поплави155W LED ѕидна мијалник155W LED поплавиLWW-8 LED ѕидна мијалник
LWW-8 LED поплава108W 216W Квадратни водоотпорни LED ѕидни мијалници108W 216W Квадратни водоотпорни LED поплави108W 216W квадратни LED ѕид мијалник
108W 216W квадратни LED поплави108W 216W LED ѕид мијалник108W 216W LED поплавиLWW-7 LED ѕидна мијалник
LWW-7 LED поплава25W 48W квадратна водоотпорна LED ѕидна мијалник25W 48W Квадратни водоотпорни LED поплави25W 48W квадратни LED ѕид мијалник
25W 48W квадратни LED поплави25W 48W LED ѕид мијалник25W 48W LED поплаваLWW-6 LED ѕидна мијалник
LWW-6 LED поплава26W 32W 48W Линеарна водоотпорна LED ѕидна мијалник26W 32W 48W Линеарна водоотпорна LED поплава26W 32W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник
26W 32W 48W Линеарни LED поплави26W 32W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник26W 32W 48W Линеарни LED поплавиLWW-5 LED ѕидна мијалник
LWW-5 LED поплава40W 80W 90W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-4 LED ѕидна мијалник40W 80W 90W Линеарна водоотпорна LED ѕидна мијалник40W 80W 90W Линеарна водоотпорна LED поплава
40W 80W 90W Линеарна LED ѕидна мијалник40W 80W 90W Линеарни LED поплави40W 80W 90W Линеарна LED ѕидна мијалник40W 80W 90W Линеарни LED поплави
LWW-4 LED ѕидна мијалникLWW-4 LED поплава26W 48W Линеарна IP20 DMX RGB или стабилна LWW-3 LED ѕидна мијалник26W 48W Линеарна водоотпорна LED ѕидна мијалник
26W 48W Линеарна водоотпорна LED поплава26W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник26W 48W Линеарни LED поплави26W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник
26W 48W Линеарни LED поплавиLWW-3 LED ѕидна мијалникLWW-3 LED поплава96W 192W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-2 LED ѕидна мијалник
96W 192W Линеарна водоотпорна LED ѕидна мијалник96W 192W Линеарна водоотпорна LED поплава96W 192W Линеарна LED ѕидна мијалник96W 192W Линеарни LED поплави
96W 192W Линеарна LED ѕидна мијалник96W 192W Линеарни LED поплавиLWW-2 LED ѕидна мијалникLWW-2 LED поплава
15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалник15W 25W 48W Линеарна водоотпорна LED ѕидна мијалник15W 25W 48W Линеарна водоотпорна LED поплава15W 25W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник
15W 25W 48W Линеарни LED поплави15W 25W 48W Линеарна LED ѕидна мијалник15W 25W 48W Линеарни LED поплавиLWW-1 LED ѕидна мијалник
LWW-1 LED поплава


Прикажи ги другите модели >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. 15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалник

15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалник. ( 15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалник )

15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалник


A:Structure and Specification:
Size:L343*W152*H214mm
Material of Shell: aluminum alloy
Weight:3.9kgs ± 5%
Rotary angle: 180°
Гуангдонг предводена фабрика,LED поплави светлина,Product-List 1,
lww-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
structure

B:Technical Parameters
Input Voltage : 100V~256V AC
Operating Voltage : 12V DC/24V DC
Protection Rating : IP65
Operating Temperature : -40°C ~60°C

Гуангдонг предводена фабрика,LED поплави светлина,Product-List 2,
lww-1-1,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-1-180/360
Гуангдонг предводена фабрика,LED поплави светлина,Product-List 3,
lww-1-2,
KARNAR INTERNATIONAL GROUP LTD
LWW-1-36P
ITEM NO.
LED Quantity
Color
Current
Power Consumption
Beam Angel Project distance
LWW-1-180
180LED
R-60, G-60, B-60
0.06A(Max.)
15Watts
45°
15M
LWW-1-360
360LED
R-120, G-120, B-120
0.11A(Max.)
25Watts
45°
15M
LWW-1-36P
36 POWER LED
R-12, G-12, B-12
0.22A(Max.)
48Watts
25°
20M


Прикажи ги другите модели >>
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. 15W 25W 48W Линеарна водоотпорна IP65 DMX RGB или стабилна LWW-1 LED ѕидна мијалникКина LED поплави светлина извозници
Кина дилери, предводена јаже светлина, предводена трепкане светлина, предводена трепкане светлина, предводена завеса светлина, LED, предводена тревник светлината, неонски цевки, ЕЛ, предводена дрво светлина, кактус, гума кабел, Лед мотив, огномет светлина, кокос палма светлина, предводена сијалица, предводена ламба, влакна, контролор, Лед Декоративни светлина, Лед синџирот на светлина, дрво светлина

 • Извор за LED поплави светлина производители во Guzhen Таун, Zhongshan Сити, провинцијата Гуангдонг, Кина
 • Производител на LED поплави светлина од Guzhen Таун, Zhongshan Сити, провинцијата Гуангдонг, Кина
 • Производител на LED поплави светлина во Гуангдонг во Кина.
 • Претставени во Кина Гуангдонг LED поплави светлина производителите и тука се наведени извори од karnar осветлување.
 • Оваа група вклучува: LED поплави светлина
 • Извор за LED поплави светлина
 • Производи за LED поплави светлина
 • Кина LED поплави светлина извозници
 • Кина LED поплави светлина големопродажба
 • ZhongShan LED поплави светлина извозници
 • ZhongShan LED поплави светлина големопродажба
 • ZhongShan LED поплави светлина LED светилки, LED светилки, светилки за одмор, светла за осветлување, улични светилки, светилки за светилки, ѕидни светилки, светилки за градина, рефлектори и факели, рефлектори за таван, LED светло , LED поплави светлина, LED панел светлина, LED мека лента светлина, LED надолу светлина, LED таванот светлина, LED висулка светлина, LED неонски цевки, LED подземно светло, LED светилка
 • Гуангдонг LED поплави светлина LED светилки, LED светилки, светилки за одмор, светла за осветлување, улични светилки, светилки за светилки, ѕидни светилки, светилки за градина, рефлектори и факели, рефлектори за таван, LED светло , LED поплави светлина, LED панел светлина, LED мека лента светлина, LED надолу светлина, LED таванот светлина, LED висулка светлина, LED неонски цевки, LED подземно светло, LED светилка
 • Гужген Таун LED поплави светлина LED светилки, LED светилки, светилки за одмор, светла за осветлување, улични светилки, светилки за светилки, ѕидни светилки, светилки за градина, рефлектори и факели, рефлектори за таван, LED светло , LED поплави светлина, LED панел светлина, LED мека лента светлина, LED надолу светлина, LED таванот светлина, LED висулка светлина, LED неонски цевки, LED подземно светло, LED светилка
 • LED светло светло, предводена лента светлина, LED светилка светлина снабдувач и фабрика од Guzhen Таун, Zhongshan Сити, провинцијата Гуангдонг, Кина
 • предводена ламба, 3x1w, 3x3w, 3x5w, предводена осветлување
 • предводена par64, пар светло, сценско светло, предводена светлина
 • предводена ѕид мијалник
 • предводена јаже светлина, предводена мотив
 • предводена јаже светлина, предводена мотив светлина
 • Кина предводена осветлување, Кина висока моќност предводена ламба, LED светло, предводена лента светлина, LED светилка СВЕТ од Guzhen град, Zhongshan Сити, провинција Гуангдонг, Кина
 • LED светло светло снабдувач и фабрика од Guzhen Таун, Zhongshan Сити, провинцијата Гуангдонг, Кина
 • предводени од светлината, LED светло, LED светилка, LED светодиодна светилка
 • предводени од светлината, LED светло, LED светилка, LED светодиодна светилка
 • предводени од неон флекс светлина, предводени од светлината
 • LED мека STRIP светлина, LED неонски флекс светлина, предводена јаже светлина, предводена неонски цевка светлина, предводена светлина
 • led dmx светлина, предводена светлина, dmx светлина
 • led dmx контролер, dmx 512 контролер
 • предводени од спортски светло, предводени од светло, предводена светилка
 • предводена базен светлина, предводена светлина
 • предводени од тревник светлина, предводени од светлината, со висока моќ предводена
 • предводена светлина, предводени од светлината на цреша
 • предводена светлина, предводена светло, предводена светлина
 • предводена par64, предводена ламба, предводена ламба
 •  
  ЛЕР комерцијално светло
     LED светлото на ѕидот мијалник
     LED поплави светлина
     LED панел светло
     LED лента светлина
     LED светло за светло
     LED таванско светло
     LED осветлување светлина
     LED неонски цевки
     LED подземно светло
     LED светилка
  ЛЕР одмор светло
     LED низа светло
     LED завеса светлина
     LED нето светло
     Светло со LED светилка
     LED осветлена врвот светлина
     LED гумена кабел светлина
  ЛЕР виртуелната реалност светлина
     LED кокосово палто светло
     LED светло цреша
     LED кокосова палма светлина
  Додатоци
     Управувач
     Приклучок за струја
     Напојување
  Пакување
  Сертификат за производ
     Бренд и патент
     Сертификат
   

  Karnar in Globalsources.com

  Karnar in youtube

  Поддржуваме подолу испорака

  со воздух, по морски пат

  Shipment by UPS ! Shipment by DHL !

  Shipment by TNT ! Shipment by EMS !  Поддржуваме подолу исплата

  Жичен трансфер

  Pay by Western union !

  Pay by Paypal, credit card !


     
   
   
  ©2005-2018 Karnar   Контактирајте не   Мапа на сајтот  Last modified: August 05 2020 03:55:26.

  shqiptar   العربية   አማርኛ   Azərbaycan   Gaeilge   Eesti keel   Euskal   беларускі   български   Íslensku   Polski   Bosanski   فارسی   Burry (Afrikaans)   dansk   Deutsche Sprache   Русский язык   Français   Filipino   suomalainen   Frysk   ភាសាខ្មែរ   ქართული   ગુજરાતી   Қазақша   Kreyòl Ayisyen   한국어   Hausa   Nederlands   Кыргыз тили   Galego   Català   Česky   ಕನ್ನಡ   Corsa   hrvatski   Kurdî   Latine   Latviešu   ລາວ   Lietuviškai   Lëtzebuergesch   românesc   Malagasy   Malti   मराठी   മലയാളം   Melayu   Македонски   Maori   Монгол хэл   বাংলা ভাষার   မြန်မာ   Miao   IsiXhosa saseMzantsi Afrika   I-South African Zulu   नेपाली   norsk språk   ਪੰਜਾਬੀ   Português   پښتو   Chichewa   日本語   svenska   Samoa   Српски   Sesotho   සිංහල   Esperanto   slovenského jazyk   Slovenščina   Kiswahili   Gàidhlig na h-Alba   Sugbo   Somali   Тоҷикӣ   తెలుగు   தமிழ் மொழி   ไทย   Türk dili   Cymraeg   اردو   Українська   O'zbek   Español   עברית   Ελληνικά   Hawaiian   سنڌي   magyar   Shinra   Հայերեն   Asụsụ Ibo   lingua italiana   ייִדיש   हिन्दी   Sunda Indonesian   Bahasa indonesia   Wong Jawa   Yorùbá   Người việt nam   中文(繁體)   中文(简体)